GRETA: новинки доступних фільмів з 21 грудня в усіх кінотеатрах України

Додаток GRETA є безкоштовним інклюзивним інструментом для незрячих та нечуючих, який відтворює аудіодискрипцію та закриті субтитри у КОЖНОМУ кінотеатрі України та дозволяє об’єднувати всіх разом в одному кінотеатрі, на одному і тому ж сеансі без додаткового обладнання.

Застосунок можна завантажити безкоштовно в (посилання) App Store та (посилання) Google Play.

2023 рік ми завершаємо відразу двома новинками: мультфільмом “Переліт” та довгоочікуваним продовженням фільму “Аквамен і загублене королівство” прем’єра яких в Україні відбудеться 21 грудня.

Нагадуємо, що в кінотеатрах відбулася прем’єра різдвяного мюзиклу “Вонка” (Wonka), до якого GRETA також відтворює аудіодискрипцію та закриті субтитри у кожному кінотеатрі, на кожному сеансі.

Підписуйтеся на наші сторінки в соцмережах, куди ми регулярно додаємо цікаву інформацію, інструкції, дати релізів та іншу актуальну інформацію про роботу GRETA в Україні. Ми в FACEBOOK (посилання) та Instagram (посилання).

Ми любимо кіно, а ще більше тепер, коли кожен може скористатися цією можливістю разом з нами!

АКВАМЕН І ЗАГУБЛЕНЕ КОРОЛІВСТВО
( Aquaman and the lost kingdom)

Студія: Warner Bros. Pictures
Жанр: Екшн, пригоди, супергейройський
Тривалість: 124 хвилини
Режисер: Джеймс Ван («Форсаж 7», дилогія «Закляття», «Аквамен»)
Доступні версії із додатком GRETA: аудіодискрипція та закриті субтитри.

Чорна Манта не зміг перемогти Аквамена з першого разу, але не полишив бажання помститися за смерть батька. Проте цього разу він ще небезпечніший і прагне знищити свого ворога раз і назавжди.

ПЕРЕЛІТ ( Migration)

Студія: Universal
Жанр: анімаційна пригода
Тривалість: 92 хвилини
Режисер: Бенджамін Реннер
Доступні версії із додатком GRETA: аудіодискрипція та закриті субтитри.

Нова анімаційна пригода від Illumination – творців таких хітів, як «Посіпаки», «Нікчемний Я», «Співай» і «Секрети домашніх тварин», на великих екранах! Цього Різдва вирушайте у яскраву сімейну подорож далеко за межі звичного в оригінальній історії «Переліт»!

Бажаємо отримати максимум нових можливостей із GRETA.

З повагою,

команда Greta & Starks App

Share Button