У Полтаві протягом лютого 2023 року проходили заходи підтримки людей з порушеннями зору

Полтавською обласною організацією УТОС проведено захід соціальної підтримки «Цукор під контролем». П’ять незрячих отримало озвучені глюкометри, надані Місією служіння незрячим.

2 лютого 2023 року відбулася зустріч-знайомство членів Полтавської ТПО УТОС та членів їхніх сімей з представниками Місії служіння незрячим. Під час заходу люди почули  Слово, яке стало для них духовною підтримкою, а також поспілкувалися за смачними чаєм та кавою зі смаколиками.

зустріч-знайомство з представниками Місії служіння незрячим

2 лютого 2023 року у Полтавській ТПО УТОС відбувся захід соціальної підтримки «Безпечний рух», під час якого 10 осіб з інвалідністю першої групи по зору отримали тактильні тростини, надані Місією служіння незрячим.

захід соціальної підтримки «Безпечний рух»

9 лютого 2023 року відбувся творчий майстер-клас з арт-терапії для швейної зазначеної організації. Робили ляльку-мотанку «Пташка».

16 лютого 2023 року у Полтаві відбувся захід духовної підтримки для осіб з інвалідністю по зору та членів їхніх сімей. З представниками Місії служіння незрячим та запрошеними гостями спілкувалися за чаєм і кавою зі смаколиками. Молилися, слухали проповідь на тему «Випадкова зустріч». Пастор Павло відповідав на питання учасників заходу.

Колективна фотографія а актовому залі

Члени організації вдячні всім, хто у цей непростий час дарує хвилини радості спілкування.

Share Button