Шашковий турнір у Рівному між утосівцями

Особиста першість із шашок серед членів Рівненської ВПО УТОС відбувається двічі на рік. Цього року її проведенню не завадила навіть ковідна пандемія. На перші цього року змагання, які приурочили до Дня Перемоги, їхні учасники зібралися 11 травня вже традиційно у спортзалі Рівненського УВП УТОС.

Привітальним словом із побажаннями щастя, радості, міцного здоров’я та перемоги весняні змагання з шашок відкрив директор утосівського підприємства Ігор Подранецький.

Директор Рівненського УВП УТОС Ігор Подранецький

Оскільки любителі цієї давньої інтелектуальної гри змагалися в умовах пандемії, фельдшер медпункту підприємства Ганна Якименко ретельно слідкувала, щоб усі присутні дотримувалися відповідних санітарних та протиепідемічних вимог та обмежень.

Щоб обмежити контакт між учасниками, особи з інвалідністю по зору змагалися не всі одночасно, як зазвичай. Цього разу зранку прийшли чоловіки, а ближче до обіду – жінки з числа працівників УВП та членів ВПО УТОС. Адже організатори глибоко переконані, що пандемічні обмеження не повинні ставати перепоною у їхньому прагненні популяризувати інтелектуальні види змагань та заохочувати людей до самовираження, самовдосконалення, до здорового способу життя.

Кандидат у майстри спорту України з шашок Віктор Юсін має великий досвід суддівства такого роду змагань. Тож авторитетно з його уст прозвучали слова високої оцінки спортивного рівня змагань і великої жаги до перемоги їхніх учасників. Першість тривала у безкомпромісній боротьбі між спортсменами.

Кожен із незрячих шашкістів отримав не тільки позитивні емоції, але й невеличке заохочення від спонсора, а переможці та призери – ще й грошове заохочення від адміністрації підприємства.

Петро ОЗАРЧУК,
заступник директора з соціальних питань

Шашковий турнір у РівномуШашковий турнір у РівномуШашковий турнір у РівномуШашковий турнір у Рівному

Share Button