Всеукраїнський форум підприємств громадських організацій людей з інвалідністю «Соціальні підприємства в Україні: зміна парадигми»

10 грудня 2019  року в  м. Києві відбудеться Всеукраїнський форум підприємств громадських об’єднань людей з інвалідністю «Соціальні підприємства в Україні: зміна парадигми».

Метою Форуму є:

  • обговорення критичної ситуації діяльності підприємств громадських об’єднань людей з інвалідністю у зв’язку з припиненням з 01.01.2020 дії державної підтримки у вигляді податкової пільги за 0 ставкою ПДВ;
  • напрацювання шляхів реалізації підприємствами ГОІ цілі 3.1. Програми діяльності Кабінету Міністрів України (збільшення кількості працевлаштованих до 40% від усіх осіб з інвалідністю, що є працездатними;  збільшення кількості соціальних підприємств до 10% від усіх підприємств)
  • опрацювання нових підходів запровадження компенсаторної підтримки зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю на соціальних підприємствах ГОІ в Україні.
  • підвищення прозорості ведення соціального бізнесу.

Організатори Форуму: Всеукраїнська Асоціація підприємців та працюючих людей з інвалідністю Україні, Національна Асамблея людей з інвалідністю  України, Українське товариство сліпих та Українське товариство глухих за підтримки Міжнародної благодійної організації «Німецько-Українська партнерська мережа».

До участі у роботі Форуму запрошені  народні депутати України, представники Мінсоцполітики, Мінфіну, Мінекономіки, Державної фіскальної служби України, Державної служби зайнятості, Держпраці, Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, інших центральних органів влади, об’єднання роботодавців,  міжнародні партнери, керівники громадських об’єднань осіб з інвалідністю та  директори підприємств.

ФОРУМ відбудеться в конференц-залі «Асамблея»  готелю «Україна» 

за адресою  м. Київ, вул. Інституцька, 4. Початок роботи о 10:00 год.

Реєстрація 9.30-10.00

Захід частково фінансується за рахунок  видатків державного бюджету на підтримку діяльності Асоціації підприємців та працюючих людей з інвалідністю України.

Форум проходиться в рамках реалізації міжнародного проєкту «Підприємства людей з інвалідністю: від викликів бізнесу до рішення. Створення мережі соціальних підприємств осіб з інвалідністю в Україні».

Конт. особа: Гурінов Сергій Іванович  0633824173.

Share Button