ШАШИСТИ СТОЛИЦІ НА ВИСОТІ!

Дванадцятого квітня увесь світ пригадує  перший політ людини у космос,  поминає добрим словом першу людину, що подолала земне тяжіння – радянського  космонавта Юрія Гагаріна.

На такі висоти незрячі спортсмени Києва не претендують, але гаяти час теж не збираються. Тож, цього дня  у приміщенні Будинку культури Київського УВП № 1 ім. Я. П. Батюка відбувся турнір з шашок, у якому змагалися шашисти Київських УВП та ТПО.

Слід зазначити, що це вже третій турнір, який проводить клуб УВП №1 у цьому році. На початку змагань спортсменів вітали директор Першого УВП С. Ю. Філіп та голова  ВПО В. М. Коник, яка є одночасно  керівником шахово-шашкового гуртка і талановитою шашисткою. Судив змагання міжнародний арбітр Ю. П. Седляр.

 Гра проходила за швейцарською системою. Тобто, переможці попереднього туру грали між собою, переможені –  між собою. Після п’яти турів напруженої боротьби  визначилися переможці. Перше та друге місця поділили В. С. Гребенник та  Г. М. Окіпний. На третьому місці Є. В. Познанський. Переможці  отримали грошові призи, а усі учасники матеріальне заохочення.

Гарно  відзначили  День космонавтики гідною грою наші шашисти. Хоча і  не на космічній, але ж  на висоті.

Тезей, «Промінь»

Share Button