Відбулась презентація книги Олександра Бурчака «Своїх героїв потрібно знати»

24 квітня 2018 року у приміщенні Інформаційного агентства «ЛІГАБізнесІнформ» відбулася презентація сучасної документальної книги «Своїх героїв потрібно знати», присвяченої Герою Радянського Союзу, керівнику ніжинського підпілля та незрячому адвокату Якову Петровичу Батюку, яка вийшла напередодні 100-річчя з дня його народження.

На сторінках видання читачі знайдуть розвінчані міфи радянської ідеології, історичні відкриття та давно «загублені» факти, ретельно зібрані і опрацьовані автором Бурчаком Олександром Кириловичем.

Презентована книга є яскравим прикладом безперешкодного доступу до інформації усіма читачами без винятку, оскільки вона видана одночасно у трьох форматах: а саме пласким шрифтом, рельєфно-крапковим шрифтом Брайля та у варіанті аудіокниги.

Рельєфно-крапковим шрифтом Брайля презентовану книгу видала Громадська спілка «Ліга організацій осіб з інвалідністю по зору «Сучасний погляд», а Республіканський будинок звукозапису та друку Українського товариства сліпих видав презентовану книгу у варіанті аудіокниги.

Share Button