ЖУРНАЛ «ЗАКЛИК» МІНЯЄ СВІЙ ФОРМАТ

Шановні читачі!
Зараз ми живемо в такий час, коли стрімко змінюються події. Отже, й нам треба відповідно на це реагувати, аби вскочити в цей «швидкісний експрес». Тому редакція вирішила змінити формат журналу «Заклик». Адже сьогодні, на жаль, його брайлівські номери потрапляють до вас зі значним запізненням.
Тож з п’ятого номеру поточного року журнал «Заклик» матиме культурологічно-художнє спрямування. Тут, як і раніше, друкуватимуться різні літературні новинки або вже визнані критикою і читацьким загалом твори, як українських, так і зарубіжних письменників. Ми вміщуватимемо й прозові й поетичні добірки незрячих авторів, знайомлячи читачів з їхніми вже опублікованими збірками. Також на вас чекатимуть цікаві й пізнавальні статті зі світу мистецтва, науки, психології, природи тощо. І, звісно ж, розповіді про історію й життя різних країн і народів світу, а ще інформація про маловідомі місця нашої країни, які ,за можливості, варто було б відвідати.
Читайте й насолоджуйтеся! На вас чекає багато цікавої й пізнавальної інформації.
Ми завжди раді отримувати будь-які, хай навіть гострі й критичні, відгуки та побажання від наших читачів. Адже лише разом ми можемо зробити журнал цікавішим і сучаснішим!
Тож пишіть нам!

Share Button