НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНЕ ПРИВІТАННЯ ВІД ГОЛОВИ ЦП УТОС

Шановні друзі!

На порозі вже Новий, 2017 рік. Проводжаючи рік 2016-й, хотів би зазначити, що він був нелегким як для нашої країни, так і для Українського товариства сліпих. У той же час, рік, що минає, був насичений визначними подіями й корисними змінами у житті нашого Товариства.

Не зважаючи, на всі політичні та економічні труднощі, ми змогли вистояти й зберегти нашу організацію — її виробничу та соціально-культурну інфраструктури.

Цього року ми провели XVII з’їзд УТОС, на якому визначили новий курс діяльності нашого Товариства і внесли зміни до статуту. Обрали нових членів Центрального правління і новий склад Президії ЦП УТОС. Також змінився і поповнився молодими кадрами керівний склад наших підприємств.

Також зберегли пільги для підприємств і всіх людей з інвалідністю по зору. З великими труднощами вдалося відстояти фінансування УТОС на 2016 рік. Проте ще складнішим є питання про державне фінансування нашої організації на 2017 рік — Центральне правління робить все можливе, аби його вирішити.

Я вдячний усім керівникам і працівникам Товариства за самовіддану й відповідальну працю на благо УТОС. У цей нелегкий час як ніколи нам потрібно об’єднуватися й підтримувати одне одного всередині Товариства. Лише разом у єднанні та взаєморозумінні ми зможемо відстоювати перед владою наші права та потреби.

Особисто від себе і від імені Апарату і Президії Центрального правління УТОС щиро вітаю всіх членів Товариства і ваші род з Новорічними та Різдвяними святами. Бажаю міцного здоров’я, любові, благополуччя, мирного неба над головою, надії у стабільне та процвітаюче майбутнє!

Нехай Господь Бог береже усіх вас.

З повагою, голова
Центрального правління УТОС
В. М. Більчич

Share Button