СПІВОЧІ ТАЛАНТИ УТОС ЗІБРАЛИСЯ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ

З 24 по 26 травня в будинку культури Дніпропетровського УВО “Луч” УТОС пройшов зональний етап всеукраїнського огляду конкурсу художньої самодіяльності УТОС серед солістів та вокальних колективів малих форм. На розсуд професійного жюрі учасники представляли твори різноманітних жанрів, під час прослуховування були виявлені молоді цікаві виконавці власних творів.

Всіх присутніх вразив своєю оригінальністю Едуард Смоляков з міста Слов’янськ, зачарувала як журі, так і глядачів талановита молода зірочка з Дніпра Олена Макарова, творчий псевдонім Азалія Цвєтіч. Несподіваним відкриттям виявився молодий виконавець Володимир Линенко, в репертуарі якого також була представлена власна пісня “Молитва за Україну”. Конкурс проходив в дружній атмосфері, конкуренти на сцені, після виступів, тепло вітали та підтримували один одного.

Для учасників конкурсу гостинно відчинила двері база відпочинку Дніпропетровського УВП, що знаходиться в мальовничому присамарському лісі. Травневий спів солов’їв, чисте повітря, наповнене пахощами лісових трав, пісні під гітару, все це надихало на нові творчі відкриття. Після підведення підсумків, журі провели майстерклас з вокалу, а базі відпочинку всіх чекала смачна вечеря та дискотека. Представники колективів щиро дякували організаторів за гостинність та організацію огляду-конкурсу на високому рівні.

Share Button