Світлини про успіхи спортсменів з Полтавщини, які є членами УТОС

Спортсмени з Полтавщини з інвалідністю по зору, члени УТОС, які перебувають на обліку в первинних організаціях, що входять до складу Полтавської обласної організації УТОС, протягом 2023 року досягли значних спортивних успіхів.

Чемпіонат світу з параплавання, який проходив у м. Манчестер (Велика Британія) з 31.07.2023 р. по 08.08.2023 р. Олексій Вірченко виборов три золоті та три бронзові медалі.

Олексій Вірченко

Чемпіонат світу з паратлетики,що з 4 по 18 липня проходили у м. Париж (Франції) Пономаренко Володимир отримав срібну медаль за штовхання ядра.

Володимир Пономаренко

З 20 по 28 серпня 2023 року відбувся Чемпіонат світу з шашок-100 (міжнародні шашки) серед людей з інвалідністю. Організатори змагань – Всесвітня федерація шашок (FMGD), Польська федерація шашок та CROSS (Польська організація, яка проводить спортивні змагання для людей з інвалідністю). Чемпіонат проводився в м. Сенкоцин, що поблизу Варшави, в готелі «Гранд».

Змагання проходили в двох дисциплінах: Класика та Рапід (швидкі шашки), залік в трьох нозологіях інвалідності (зір, слух та ОРА) серед людей з порушенням зору в обох зазначених дисциплінах Володимир Пересичанський посів третє місце.

Володимир Пересичанський

Член Кременчуцької ТВПО УТОС, Рудник Микола Юрійович став бронзовим призером на чемпіонаті Європи з дзюдо серед осіб з інвалідністю по зору, який відбувся у Нідерландському Ротердамі з 08.08.2023 р. по 10.08.2023 р..

Рудник Микола Юрійович

Share Button