Інтернет-радіо «Гомер» надаватиме незрячим у доступній формі актуальну інформацію в умовах військового стану

Ілюстраційне зображення

Команда Навчально-інформаційного комп’ютерного центру Українського товариства сліпих вже розпочала реалізацію проєкт «Сприяння у подоланні дефіциту інформації у доступних для незрячих формах, подоланні почуття ізоляції та безвиході задля адаптації та інтеграції у суспільство людей з порушеннями зору, які змушені були евакуюватися або проживають в умовах війни».

Впродовж п’яти місяців готуйтеся слухати на Радіо Гомер – інтернет-радіостанція УТОС ведучих та запрошених експертів з актуальними темами, які допоможуть людям із порушеннями зору отримати необхідну інформацію під час війни в доступній формі.

Спитаєте, які ж будуть теми? Автори проекту стверджують, що точно необхідні та корисні. Слідкуйте за анонсами ефірів на офіційних сторінках та підписуйтесь на телеграм-канал Радіо «Гомер»: https://t.me/rg_utos

Слухайте радіо «Гомер» тут http://gomer.org.ua/

Проєкт реалізується Громадською Організацією «Всеукраїнська організація інвалідів «Українське товариство сліпих» у межах програми «Стійкість», яка впроваджується Фонд Східна Європа у консорціумі неурядових організацій на чолі з ERIM (Франція) у партнерстві з Фундацією домів з прав людини, Домом прав людини – Тбілісі, Чорноморським фондом регіонального співробітництва та коштом Європейського союзу (European Union in Ukraine).

#StiykistProgramme #ПрограмаСтійкість
#ПрямуємоРазом #УТОС #НІКЦ_УТОС #РадіоГомер

Share Button