Харківська спеціальна школа імені Короленка повертається до життя після пережитих ворожих обстрілів

Комунальний заклад «Харківська спеціальна школа імені В.Г.Короленка» Харківської обласної ради потроху повертається до життя після пережитих ворожих обстрілів, що завдали руйнувань закладу в якому навчаються незрячі діти.

Відданість і любов до рідної школи змусили повернутися директора Олександра Білоусова з Польщі додому в Харків, хоча тут ситуація ще досить напружена.

Директор школи Олександр Білоусов зустрівся з заступником голови депутатської фракції політичної партії «Слуга народу» у Верховній Раді України, заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики, головою Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування випадків порушення прав дітей Павлом Миколайовичем Сушко. Вони разом оглянули школу та подивились наслідки обстрілів і оцінили ступінь ушкоджень, які зазнали приміщення школи.

Директор школи Олександр Миколайович поділився спогадами, як отримав поранення голови, коли вибуховою хвилею в школі вибило вікна. Розповів, як щиро прийняли українських учнів в польському місті Домброва-Гурнича.

Про все детально у прямому ефірі.

Share Button