Незрячі у Полтаві отримали духовну та фізичну підтримку

8 квітня 2022 року у Полтаві в приміщені клубу підприємства УТОС особи з інвалідністю першої групи по зору, які перебувають на обліку у Полтавській територіальній первинній організації УТОС, яка входить до складу Полтавської обласної організації УТОС, а також внутрішньо переміщені особи з інвалідністю по зору, які перебувають у Полтаві та її околицях, отримали духовну підтримку від Полтавської церкви «Спасіння» та продуктові набори від Всеукраїнського християнського місіонерського товариства «Служіння незрячим».

Колективна фотографія учасників заходу

В цей же час діти членів організації почули Слово і отримали подарунки від зазначеної церкви.

Колективна фотографія дітей членів організації

Величезна подяка за підтримку Директору Місії служіння незрячим, Ігорю Мельничуку, Пастору Церкви «Спасіння», Сергію Захарчуку. Диякону церкви Володимиру Голюку!

Задля того, щоб відбулися події, зазначені у дописі, працювала команда членів організації, а це групорги, які формували списки, з’ясовували місцезнаходження членів організації, дотичних до їхніх груп, а також потребу у отриманні продуктових наборів серед них; Далі співпраця зі спонсорами, закупівля продуктів, вирішення організаційних питань лягли на плечі Голови правління Марини Бабець, Заступника Голови правління Полтавської ТПО УТОС, Наталії Щербакової; Формування продуктових наборів, підготовку клубу взяли на себе Членкині організації, що мають порушення зору, Тетяна Матієнко, Олена Зеленська, Людмила Сілаєва.

Варто зауважити, що Директор Полтавського учбово-виробничого підприємства УТОС Січевський Віталій Сергійович допоміг вирішив питання транспортування та розвантаження продуктових наборів.

Під час проведення заходів і роздачі продуктових наборів посильно допомагали зазначені членкині організації, члени організації Світлана Красюк, Михайло Зівер, Олександр Губаль та супроводжуюч1 незрячих членів організації.

Share Button