Ужгородському ТПО УТОС надана гуманітарна допомога

Місцевим підприємством «Марсі Фарм» була надана гуманітарна допомога Ужгородському ТПО УТОС. За сприяння готови Івана Івановича Реміцкі було доставлено та розподілено допомогу між членами Ужгородського ТПО то частину віддано на потреби переселенцям.

Були надані продукти харчування, а саме біля 250 кілограм картоплі та 150 кілограм борошна, з чого було сформовано біля 50 харчових наборів. Також надали візки для людей з порушенням опорно-рухового апарату – 5 штук, дитячі коляски – 4 штуки. Постільні набори,  подушки, покривала, різноманітний одяг. Дана допомога на даний час є дуже важлива, оскільки в багатьох переселенців є потреба в теплих речах, покривалах, подушках. Є потреба і в специфічних речах як дитячі коляски, оскільки дуже важко було брати їх з собою із зони евакуації. Те ж саме стосується і візків для людей з інвалідністю.

Розподілення допомоги в даний скрутний момент має бути логічною та по найбільш потребуючих сферах. В єдності та солідарності суспільства переживаємо важкі часи та наблизимо перемогу та мир в Україні.

Share Button