Голова Львівської обласної організації УТОС Любов Кукуруза отримала Почесну відзнаку Львівської обласної ради

Ірина Гримак вручила Почесну відзнаку Львівської обласної ради «30 років незалежності України» голові правління Львівської територіальної первинної організації Всеукраїнської організації інвалідів «Українське товариство сліпих» Любові Кукурузі.

Любов Кукуруза отримує Почесну відзнаку Львівської обласної ради «30 років незалежності України»

Почесну відзнаку «30 років незалежності України» член президії Центрального правління Українського товариства сліпих і голова Львівської обласної організації Українського товариства сліпих Любов Кукуруза отримала за вагомий особистий внесок у розв’язання питань реабілітації незрячих та активну громадську діяльність. Як відомо, організація відстоює та захищає інтереси людей з інвалідністю по зору, допомагає їм інтегруватися у суспільство, пройти соціально-трудову та медичну і психологічну реабілітацію.

«Ваша праця завжди вселяє віру і надію, кожен хто звертається до Вас, отримує підтримку, навіть, якщо це видається неможливим. Бажаю, щоб Ваша сила духу і незламність надихали й вели до успіху. Своєю працею Ви допомагаєте зрячим людям побачити та зрозуміти проблеми людей, які мають проблеми із зором і потребують уваги та допомоги від держави, від суспільства», – акцентувала вручаючи нагороду голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

«Це нагорода для всіх фахівців, які працюють разом зі мною, – зазначила Любов Кукуруза. – Також це визнання того, що наша організація потрібна і важлива для суспільства. Сподіваюся на подальшу підтримку та співпрацю з депутатами Львівської обласної ради».

Джерело: Львівська обласна рада

Share Button