У Могилів-Подільському відбувся концерт «Осіння акварель»

До Міжнародного дня незрячих у Могилів-Подільському відбувся концерт «Осіння акварель». Колектив художньої самодіяльності ПОГ Вінницького УВП УТОС, міської та обласної організацій УТОС порадував глядачів гарним звучанням поезії та пісень.

На концерті виступали сольні співаки, а також групи, переважно бардівського стилю. Серед запрошених артистів були: Олександр і Оксана Войтко, Олександр Волощук, Наталія Філюк, Наталія Слюсарчук.

Під час заходу, усім незрячим жителям Могилів-Подільського видали щорічну матеріальну допомогу, таку ж саму допомогу отримали і 400 працівників організації УТОС у Вінниці.

У Могилів-Подільському відбувся концерт «Осіння акварель»

«На Вінницькому підприємстві УТОС працює 110 людей із інвалідністю, із них 90 – незрячих. Вони не лише отримають заробітну платню, але й інші соціальні послуги, а також беруть участь у культмасових і спортивних заходах. Маємо на балансі підприємства шахово-шашковий клуб, колектив художньої самодіяльності, соціальний магазин та медпункт», – розповів директор Вінницького підприємства УТОС Костянтин Ільніцький.

Share Button