ФЕСТИВАЛЬ «БУКОВИНСЬКІ ВІЗЕРУНКИ»-2021 ЗАПРОШУЄ

Чернівецька обласна організація УТОС, керівництво Чернівецького УВО та громадські організації спільно з працівниками клубу головного підприємства продовжують традицію проведення фестивалю художньої самодіяльності для творчих  колективів підприємств та організацій УТОС  «Буковинські візерунки».  Запрошуємо Вас взяти участь у фестивалі.

Консультації з того чи іншого питання проведення фестивалю можна отримати за телефоном 037-22 4-27-22; 050 78 47 065, 096 93 77 096.

Ласкаво просимо взяти участь у фестивалі “Буковинські візерунки”.

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЩОРІЧНИЙ МУЗИЧНОПОЕТИЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ «БУКОВИНСЬКІ ВІЗЕРУНКИ»

Мета і завдання фестивалю

Фестиваль проводиться з метою підтримки і розвитку творчої та виконавської майстерності учасників художньої самодіяльності підприємств і організацій УТОС, обміну досвідом творчої роботи.

Склад учасників фестивалю

До участі в фестивалі запрошуються аматорські колективи первинних організацій та підприємств системи УТОС із усіх регіонів України.

Умови, час та місце проведення фестивалю

У фестивалі беруть участь виконавці вокального жанру (солісти, дуети, тріо, квартети, ансамблі) та читці-декламатори.

Учасники вокального жанру виконують 1-2 твори. Рекомендуєтся виконувати один твір буковинських композиторів: В. Івасюка, М. Гаденка, С. Сабадаша, П. Дворського та інших, або з репертуару відомих співаків-виконавців з Буковини: Д. Гнатюка, С. Ротару, В. Зінкевича, П. Дворського, Н. Яремчука, Л. Сандулеси, О. Добрянської, Ані-Лорак, К. Бужинської, А Гросу, М.Яремчук та інших.

Читці декламують 1-2 поетичні твори, один з яких, рекомендовано, твір відомих буковинських поетів: М. Ткача, Т. Севернюк, С. Воробкевича, Ю. Федьковича та інших.

XVII Всеукраїнський (Міжнародний) фестиваль “Буковинські візерунки”  складається з двох частин. Перша (концертна) частина відбуватиметься 25 червня 2021 року в приміщенні клубу головного підприємства.

26-28 червня — відпочинок і конкурсно-розважальна програма на базі відпочинку “Здоров’я” Буковинського Державного медичного університету села Репужинці Заставнівського району Чернівецької області.

Вартість проживання на базі за одну добу становить 100 грн (без харчування);

Вартість 4-разового харчування — 220 грн. за одну добу.

Виїзд на базу відпочинку 25 червня з території підприємства.

Друга  (дистанційна) відбудеться 3 липня 2021 року.

Аудіо та відео матеріали просимо надсилати до 18 червня 2021 року.

Нагородження учасників та витрати на проведення фестивалю

Учасники фестивалю нагороджуються дипломами у різних номінаціях серед виконавців вокального та поетичного жанрів та пам’ятними призами.

Витрати, пов’язані з проїздом, добовими, харчуванням і проживанням учасників фестивалю – за рахунок обласних організацій та підприємств УТОС, які їх відряджають.

Share Button