ПРИВІТАННЯ ВІД КОЛЕКТИВІВ РЕДАКЦІЇ УТОС «ЗАКЛИК» ТА РБЗІД УТОС

Шановні читачі!

Ось і добігає кінця 2020 рік. Рік випробувань, складних перипетій і сподівань, що не виправдалися. Та, не зважаючи на всі труднощі і карантинні обмеження, працівники редакції УТОС «Заклик» і РБЗІД УТОС завжди намагалися зробити газету «Промінь» цікавою та корисною для вас. Сподіваємось, що наступного року ви також передплатите і будете з задоволенням отримувати нашу газету у двох варіантах: плоскодруковану і шрифтом Брайля.

Наші колективи висловлюють щиру подяку активним читачам і авторам, членам УТОС з різних областей України, які протягом року доповнювали газету «Промінь» своїми дописами, емоційними статтями та цікавою інформацією про діяльність підприємств і організацій нашого Товариства.

Дарували нам свої статті і твори такі чудові автори:

Кірікіщук Л.В. – голова Хмельницької обласної організації УТОС, Дудчак П. – працівниця клубу Чернівецького підприємства УТОС, Зубчук С.В. – незрячий поет з Луганщини, Котович І.І. – поет з Волині, Таран Н.І. – голова Прилуцької ТПО УТОС, працівники Львівської і Коростенської бібліотек УТОС та інші дописувачі.

Дуже хотілося б, щоб наступного року у газети «Промінь» було ще більше дописувачів і ініціативних читачів.

З цим останнім цьогорічним номером газети «Промінь» ви отримаєте календар шрифтом «Брайля.

І ще одне приємне повідомлення. Газету «Промінь» № 45-48 за 2020 рік у двох варіантах: плоско друкованою і шрифтом Брайля,  безкоштовно, в якості подарунка,  отримають більшість обласних організацій та підприємств УТОС.

Колективи редакції УТОС «Заклик» та РБЗІД УТОС  щиро вітають своїх читачів і всіх членів УТОС з Новим роком та Різдвом Христовим

Бажаємо вам зустріти і провести свята у доброму здоров’ї, веселому настрої. Нехай Різдвяна зірка принесе до вашого дому добро і благодать, осяє радістю серця і наповнить їх добротою, милосердям і любов’ю. Хай життєві труднощі оминають ваші родини, завжди панують в них мир і злагода, благополуччя та удача, живе віра у світле майбутнє! Хай сповняться ваші найзаповітніші мрії та задуми!

Щастя вам і вашим родинам і Господнього благословення на многая і благая літ!

Share Button