Розпорядження КМУ “Про затвердження плану заходів із впровадження в Україні Міжнародної класифікації функціонування, обмежень життєдіяльності та здоров’я та Міжнародної класифікації функціонування, обмежень життєдіяльності та здоров’я дітей і підлітків”

Уряд затвердив план заходів з впровадження в Україні Міжнародної класифікації функціонування, обмежень життєдіяльності та здоров’я та Міжнародної класифікації функціонування, обмежень життєдіяльності та здоров’я дітей і підлітків. Документ спрямований на створення системи класифікації для отримання порівнюваних даних про здоров’я окремої людини та населення в цілому, які необхідні для досягнення основних цілей у сфері охорони здоров’я, включаючи визначення загального стану здоров’я населення, вимірювання потреб та ефективності сфери охорони здоров’я а також забезпечення функціонування сучасної системи раннього втручання, інклюзивної освіти, абілітації і реабілітації.

Рішення прийнято на виконання  Указу Президента України від 25.08.2015 № 501 “Про затвердження Національної стратегії у сфері прав людини”.

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 27 грудня 2017 р. № 1008-р
Київ
Про затвердження плану заходів із впровадження в Україні Міжнародної класифікації функціонування, обмежень життєдіяльності та здоров’я та Міжнародної класифікації функціонування, обмежень життєдіяльності та здоров’я дітей і підлітків

 

1. Затвердити план заходів із впровадження в Україні Міжнародної класифікації функціонування, обмежень життєдіяльності та здоров’я та Міжнародної класифікації функціонування, обмежень життєдіяльності та здоров’я дітей і підлітків, що додається.

2. Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади забезпечити виконання зазначеного плану заходів за рахунок коштів державного і місцевих бюджетів у межах асигнувань, що передбачаються на відповідний рік, благодійних фондів, міжнародної технічної та фінансової допомоги та інших джерел, не заборонених законодавством.

        Прем’єр-міністр України                                 В. ГРОЙСМАН

 

План заходів

Урядовий портал

Share Button