ТИФЛОКОНКУРС ОБ’ЄДНУЄ

24 червня на території білоцерківської бази відпочинку «Діброва» вже вкотре відбувся тифлоконкурс, у якому брали участь команди-учасники з Києва та Київської області.
Організатори та господарі заходу радо зустрічали гостей о 10:00 ранку у мальовничому куточку Білої Церкви, пригостивши на початку чаєм та кавою з бутербродами. Кожній команді виділили будиночок, у якому можна було залишити речі, трохи перепочити та поспілкуватися.
Серед команд-учасників до участі в конкурсі були запрошені:
1. Білоцерківська міська галузева профспілка – «Вперед»
2. Київська ТПО №1 – «Теремок»
3. Київська ТПО №2 – «Перемога»
4. Білоцерківське УВП – «Вікторія»
5. Київське УВП №1 – «Дружба»
6. Обухівське УВП – «Укропи»
7. Київське УВП №2 – «Вундеркінди»
8. Київська ТПО №3 – «Оболонські гумористи»
9. Київська ТПО №4 – «Оптимісти»
10. Київське УВП №4 – «Титан».
Конкурс розпочали з розумової розминки, яка полягала в тому, щоб по черзі команди давали відповіді на запитання, які стосуються правової галузі знань, а також продовжили прислів’я, початок якого зачитувався ведучею конкурсу.
Серед завдань також були орієнтування у просторі на звук, читання за Брайлем, музичний ринг, дбайлива господарка, від кожної команди виконувався номер художньої самодіяльності, власне, це було домашнім завданням кожної команди та багато інших цікавих і веселих змагань.
Переможцями конкурсу стали:
Третє місце – команда «Вперед».
Друге місце – команда «Оптимісти».
Перше місце – команда «Вікторія».
Перша трійка переможців отримала грошову нагороду, а решта команд – заохочувальні призи.
Після веселих змагань та оголошення результатів тифлоконкурсу на всіх чекав смачний та багатий обід з великою різноманітністю страв. Опісля, охочі могли відпочити ,або побувати на пляжі, за годину до від’їзду відбулася дискотека. А о 18:00 автобус рушив до Києва, везучи радісних, веселих та щасливих учасників конкурсу.

Леоніда Пономарьова
«Промінь».

Share Button