Пішов з життя Савчук Анатолій Анатолійович

Савчук Анатолій Анатолійович

8 жовтня 2024 року на вісімдесят четвертому році життя пішов у вічність колишній директор Білоцерківського УВП УТОС, член Центрального правління УТОС Анатолій Анатолійович Савчук.

Усе своє життя він працював на благо Українського товариства сліпих, всі свої сили віддавав підвищенню ефективної діяльності підприємства.

Трудовий шлях А. А. Савчука розпочався у 1968 році, коли за розподілом молодого спеціаліста направили на УВП УТОС. Спочатку працював інженером з наукової організації праці, потім по виробництву, а з 1975 року призначений головним інженером. Оцінивши ділові якості і чималий досвід роботи, президія Центрального правління з 1998 року призначила Анатолія Савчука директором Білоцерківського УВП. Завдяки наполегливій і цілеспрямованій праці Анатолія Анатолійовича, його діловим якостям, підприємство отримало одну з кращих виробничо-технічних баз Системи і стало прикладом для багатьох інших виробних структур УТОСу.

За заслуги перед країною і перед своїм Товариством Анатолій Савчук нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня, йому присвоєно почесне звання «Заслужений працівник промисловості України», а в 2021 році рішенням XVIII з’їзду УТОС йому було присвоєне звання «Заслужений член Українського товариства сліпих».

Його смерть — непоправна втрата для сім’ї і нашого Товариства.

Світла і вічна пам’ять.

Share Button