Всеукраїнський літературний фестиваль-конкурс для осіб з інвалідністю «ПОЕТИЧНИЙ РУШНИК — 2024»

Обухівська міська рада спільно з відділом культури, національностей та релігій Виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області та з КОО ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» повідомляє про початок чотирнадцятого Всеукраїнського літературного фестивалю-конкурсу для людей з інвалідністю «Поетичний рушник».

Цьогорічний фестиваль-конкурс в першу чергу є проєктом духовного спротиву російській агресії. Кожен, хто виявить бажання та відповідає зазначеним у положенні умовам участі, зможе стати нашим воїном пера, висловити поетичним словом своє рішуче «ні» російським окупантам, підтримати римою наших воїнів, продемонструвати інтимною лірикою чи поезією для дітей, що війна не залишила в наших душах саму лише ненависть. Попри все, українці кохають і кохаються, одружуються і народжують. А значить, нас не зламали. Ми маємо про це заявляти чим гучніше та з усіх можливих платформ. Отже, саме така ідея є основною цьогорічного фестивалю-конкурсу «Поетичний рушник». По завершенню фінальної частини заходу твори переможців будуть розміщені на сайті відділу культури, національностей та релігій Виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області, та (або) на сайті Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» vuppi.at.ua. Також планується створення аудіозбірки творів переможців.

За попередні тринадцять років «Поетичний рушник» згуртував чимало споріднених творчих душ з різних міст, сіл, селищ України. Організатори сподіваються, що й чотирнадцятий за ліком фестиваль-конкурс долучить до дружної поетичної родини нових друзів та збагатить захід новими поетичними родзинками. Тож, якщо ви любите писати й маєте бажання поділитися своїми творами із зовнішнім світом, ласкаво просимо на наш фестиваль. Ознайомтеся уважно з умовами, складіть необхідний конкурсний пакет і відправте його за вказаною нижче адресою.

І пам’ятайте, участь у фестивалі-конкурсі «Поетичний рушник» безкоштовна. Якщо ви почуєте від когось про необхідність внесення певної грошової суми задля участі у заході, обов’язково повідомте про такий випадок організаторів (контакти вказані нижче).

Положення про конкурс «Поетичний рушник – 2024»

Share Button