Творчий колектив незрячих влаштував різдвяно-новорічний концерт із патріотичними піснями

У приміщенні Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування 22 грудня 2022 року відбувся різдвяно-новорічний концерт з колядками та щедрівками. Його влаштували працівники вінницького підприємства Українського товариства сліпих.

Вів програму голова Вінницької територіальної первинної організації УТОС Віктор Зелінський. Дев’ять незрячих і слабозорих учасників колективу художньої самодіяльності підготували українські народні та авторські пісні.

Творчий колектив Вінницького УВП УТОС

Ольга Гурська виконала жартівливу пісню про рідне село. Переселенець із Маріуполя, працівник обласного центру культури «Щедрик», Богдан Коваль вразив авторською композицією про своє місто та патріотичним твором «Молитва за Україну». Також, зрозуміло, у співочому репертуарі музикантів виявилося багато новорічних і різдвяних пісень.

В глядацькій залі було понад 60 слухачів. Це працівники міського департаменту соціальної політики та члени територіального центру соціального обслуговування, люди похилого віку. Концерт усім прийшовся до душі.

— Творчий колектив незрячих готовий на запрошення продовжувати святкові концерти на інших майданчиках Вінниці та області. В його репертуарі —  чимало колядок та щедрівок на будь-який смак, — прокоментував методист по роботі з аматорськими колективами (який працює на базі підприємства УТОС) обласного центру культури «Щедрик» Георгій Стороженко.

У територіальному центрі соціального обслуговування чимало допомагають незрячим вінничанам. На знак вдячності члени художньої самодіяльності Вінницького підприємства УТОС й влаштували для них концерт. Музиканти наголошували, що своїми патріотичними, народними і сучасними піснями хочуть підняти бойовий дух людей і подякувати героям, які захищають країну.

Джерело: vn.20minut.ua

Share Button