З ГАЗЕТОЮ «ПРОМІНЬ» – ПО ЖИТТЮ!

Шановні друзі!

Об’єднана редакція періодичних видань Українського товариства сліпих «Заклик», незважаючи на всі труднощі війни в Україні і відсутність державного фінансування, продовжує працювати для вас. Ми нагадуємо вам,  що передплату на газету «Промінь» ви можете оформити у кожному поштовому відділенні України. Запитуйте Каталог видань України «Преса поштою» на перше півріччя 2023 року і на сторінці 28 ви знайдете індекси газети «Промінь» двома варіантами: 61004 – плоско друкованим і 61005 – рельєфно-крапковим шрифтом. Вартість передплати газети «Промінь» на один місяць: плоско друкованої – 5,20 грн, рельєфно-крапковим шрифтом – 136,00 грн.

Зображення газети «Промінь» і Каталогу видань України на 2023 рік

Газета «Промінь» ще з 1989 року є незмінним періодичним виданням для незрячих людей України. І, незважаючи на складні часи, газета виходила завжди, висвітлюючи на своїх шпальтах все, що переживало Українське товариство сліпих за всі ці роки.

Передплатіть газету і чекайте її вдома. Підтримайте газету «Промінь», адже наша газета залишилась єдиним періодичним виданням серед громадських організацій людей з інвалідністю.

Разом до перемоги! Все буде Україна!

Share Button