ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ УТОС ПІДВЕЛА ПІДСУМКИ ВИКОНАННЯ СВОЇХ ПРОЕКТІВ

15 листопада 2021 року Чернівецька обласна організація УТОС підвела підсумки виконання двох соціальних проектів: «Голосова бібліотека» та «Правовий захист інвалідів по зору». На їх виконання  Департамент соціального захисту населення Чернівецької обласної державної адміністрації виділив 47500 (сорок сім тисяч п’ятсот) гривень. Завдяки цим проектам 15 членів УТОС отримали пристрої для прослуховування аудіокниг, 35 активних читачів електронної бібліотеки – карти флеш-пам’яті для запису та збереження озвученої літератури та тридцять незрячих – карти флеш-пам’яті з нормативними актами України, які стосуються соціального захисту осіб з інвалідністю.

27 жовтня 2021 року в клубі головного підприємства Чернівецького УВО УТОС відбувся виступ народного аматорського вокального ансамблю «Злагода» на предмет підтвердження колективу звання «народного».

Інформація про підтвердження аматорським  театром «Сузір’я» клубу Головного підприємства  Чернівецького УВО УТОС звання народного аматорського колективу (в дистанційному режимі). В липні-серпні 2021 року відбувалось прослуховування атестаційною комісією театральних колективів Чернівецької області на предмет підтвердження звання народного.

На розгляд комісії була надіслана постановка “Ніч перед Різдвом” (Надії Клим та Параски Дутчак) за однойменною повістю М. В. Гоголя. Також була представлена атестаційна папка, в яку входять атестаційна документація, фотоматеріали, замітки, статті, нагороди.

26 липня 2021 року дистанційно стартувала інтелектуальна вікторина «Любіть свій рідний край» з нагоди тридцятої річниці незалежності України. Участь в ній брали тринадцять працівників підприємства та членів ТПО УТОС. Тривала вікторина до 15 серпня. Були визначені переможці. Всі учасники були нагороджені цінними подарунками від адміністрації та профспілки підприємства.

У зв’язку з пандемією, інтелектуальні вікторини дистанційно на Буковині проводяться систематично.  Нещодавно відбулась вікторина до Міжнародного дня білої тростини та заплановано проведення Новорічної вікторини.

Фестрига І.С., голова Чернівецької ОО УТОС

Share Button