Літературний фестиваль-конкурс для людей з інвалідністю «Поетичний рушник – 2022»

Обухівська міська рада спільно з відділом культури національностей та релігій Виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області та з КОО ВГО “Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів” повідомляє  про початок  дванадцятого Всеукраїнського літературного фестивалю-конкурсу для людей з інвалідністю “Поетичний рушник”.

Цьогорічний фестиваль-конкурс в першу чергу є проектом духовного спротиву російській агресії і не передбачає для переможців жодних матеріальних винагород, оскільки фінансування потребують інші життєво необхідні галузі. Тим не менше, кожен, хто відповідає зазначеним у положенні умовам участі, та виявить бажання, зможе стати нашим «воїном пера». Зможе висловити поетичним словом своє рішуче “ні” російським окупантам, підтримати римою наших воїнів, продемонструвати інтимною лірикою, що війна не лишила в наших душах саму лише ненависть. Попри все, українці кохають і кохаються, одружуються і народжують. А значить, нас не зламали. Ми маємо про це заявляти чим гучніше та з усіх можливих платформ. Отож, саме це є основною ідеєю цьогорічного фестивалю-конкурсу “Поетичний рушник”.

По завершенню фінальної частини заходу, твори переможців будуть розміщені на сайті відділу культури, національностей та релігій Виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області , а також на сайті Всеукраїнської громадської організації “Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів”.

За попередні одинадцять років “Поетичний рушник” згуртував чимало споріднених творчих душ з різних міст, сіл, селищ України. Організатори сподіваються, що й дванадцятий за ліком фестиваль-конкурс долучить до дружної поетичної родини нових друзів та збагатить захід новими поетичними родзинками. Територія фестивалю-конкурсу  обмежується лише територією нашої держави. Тож, якщо ви любите писати і маєте бажання поділитися своїми творами із  зовнішнім світом, наш захід саме для вас! Не соромтеся й не вагайтеся.  Натомість уважно ознайомтесь із Положенням фестивалю, складіть необхідний  конкурсний пакет і відправте його за адресою, що вказана у Положенні.

І пам’ятайте, участь у фестивалі-конкурсі “Поетичний рушник” – безкоштовна. Якщо ви почуєте від когось про необхідність внесення певної грошової суми задля участі у фестивалі, обов’язково повідомте про такий випадок організаторів (засоби зв’язку вказані нижче).

Положення про конкурс «Поетичний рушник – 2020»

Share Button