ФЕСТИВАЛЬ «ТАЛАНТИ БЕЗ МЕЖ» ЗАПРОШУЄ

Громадська організація інвалідів «Відгук» міста Бучі за підтримки Бучанської міської ради та Українського Культурного Фонду організовує другий «Відкритий Київський регіональний фестиваль «Таланти без меж» для дітей та дорослих з інвалідністю.

Проект унікальний тим, що учасниками фестивалю можуть бути також і батьки. Адже батьки, у яких «особливі» діти, дуже часто присвячують себе лише дитині, а про особисті здібності, таланти забувають. Проект спонукає їх до розвитку, до самореалізації.

Ще унікальність проекту полягає в тому, що створюється та запускається соціальна мережа (платформа для обміну) в інтернеті, де кожна творча людина (незалежно від наявності інвалідності) може зареєструвати свою сторінку, викладати туди свої творчі здобутки, знаходити однодумців, оцінювати та коментувати роботи інших тощо. Адміністрація сайту зможе проводити тематичні конкурси, залучивши експертів в журі. Доступ до сайту матимуть різні творчі спілки, Український Культурний Фонд, представники шоу-бізнесу. На цьому сайті кожен зможе знайти анонси важливих подій в сфері культури та мистецтв.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефонами: (096) 764 63 11- Світлана Броніславівна або (050) 189 06 92 – Ольга Ростиславівна. Також, за електронною адресою: ftbm@i.ua можна отримати Положення та бланки заявок.

Положення фестивалю «Таланти без меж»

ЗАЯВКА_ДЛЯ_ГУРТА

ЗАЯВКА_ОСОБИСТА

Share Button