Депутати міської ради чинять тиск на адміністрацію Кременчуцького УВП УТОС

Адміністрація Кременчуцького учбово-виробничого підприємства Українського товариства сліпих звернулась до Уповноваженого Президента України з прав людей з інвалідністю Сушкевича Валерія Михайловича в зв’язку з тиском та втручанням у господарську діяльність підприємства з боку окремих депутатів Кременчуцької міської ради.

Лист Кременчуцького УВП УТОС до Уповноваженого Президента України

26 червня 2019 року депутати Кременчуцької міської ради відмовились змінювати цільове призначення земельної ділянки на якій розташований гуртожиток підприємства, хоча зміна цільового призначення земельної ділянки дозволило б залучити інвестора для будівництва на ній замість гуртожитку багатоквартирного будинку з наданням квартир мешканцям цього гуртожитку.

Це не перша спроба зазіхання депутатів Кременчуцької міської ради на власність Українського товариства сліпих. У 2018 році Кременчуцька міська рада вже зверталась до Центрального правління Українського товариства сліпих з так би мовити проханням надати у користування громадській організації «Захист нації» базу відпочинку «Альбатрос» у селі Потоки, яка належить Українському товариству сліпих та перебуває на балансі Кременчуцького УВП УТОС.

Лист Кременчуцької міської ради до ЦП УТОС

На жаль, це непоодинокі випадки зазіхання на власність Українського товариства сліпих тому Центральне правління УТОС висловлює своє занепокоєння щодо подібних дій з боку можновладців.

Share Button