ЗДОБУТКИ МИКОЛАЇВСЬКИХ СПОРТСМЕНІВ

З 22 по 24 березня у м. Рівне проходив чемпіонат України з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з вадами зору. У змаганнях приймали участь 80 спортсменів з 11 областей України. Від Миколаївського регіонального центру «Інваспорт» виступили 7 спортсменів – 3 жінки та 4 чоловіки, які загалом здобули 9 нагород – 2 золотих, 5 срібних та 2 бронзових.

У ваговій категорії до 67,5 кг серед жінок дебютантка змагань Артеменко Світлана виборола дві срібні медалі – з пауерліфтингу та жиму лежачи.

Вагову категорію до 82,5 кг серед жінок представляла Сазонюк Тамара, яка посіла 4 місце.

У ваговій категорії до 90 кг серед жінок Чернятіна Анастасія у запеклій боротьбі виборола 2 місце з пауерліфтингу, випередивши суперницю у сумі підйомів на 2,5 кг, та 3 місце з жиму лежачи.

Серед чоловіків у ваговій категорії до 60 кг майстер спорту України Куцин Сергій посів 3 місце з жиму лежачі та 4 місце з пауерліфтингу. Вагову категорію до 90 кг у чоловіків представляв Чернятін Євген, який посів у ній 6 місце.

У ваговій категорії до 125 кг серед чоловіків Чебанов Ігор виборов золотий дубль, посівши перші місця з пауерліфтингу та жиму лежачи.
Найважчу чоловічу категорію понад 125 кг представляв Холімінчук В’ячеслав, який зайняв 2 місце з пауерліфтингу та 2 місце з жиму лежачи.

У командній першості чемпіонату України з пауерліфтингу та жиму лежачи команда Миколаївської області виборола 3 місце. Срібними призерами змагань стала команда Донецької області, чемпіонами – команда Рівненської області.

Тренує спортсменів з Миколаєва Лєшуков Олександр.

Вітаємо спортсменів та тренера перемогами!

Share Button