Вийшла в світ аудіокнига для дітей письменниці Ангеліни Кріхелі

9 листопада 2016 року в приміщені Центральної міської бібліотеки ім. М.Л.Кропивницького Централізованої бібліотечної системи для дорослих міста Миколаєва відбулась презентація аудіокниги Ангеліни Кріхелі «Знайда». Автор приурочила випуск свого твору в аудіоформаті до Міжнародного дня незрячих. Запис аудіокниги відбувався протягом двох місяців на студії радіо «Миколаїв-FM» Миколаївської регіональної дирекції Національної телекомпанії України. Варто сказати, що озвучувала книгу сама Ангеліна Кріхелі.

На презентації диска були присутні представники дитячої офтальмологічної лікарні, Миколаївського спеціально навчально-виховного комплексу для дітей з ослабленим зором, дитячого будинку з. Степове Миколаївського району, Миколаївської обласної організації Українського товариства сліпих. Всі вони отримали з рук автора диски з казкою.

Тираж книги та аудіокниги «знайда» (Щеня, який заблукав) невеликий. У зв’язку з цим в Інтернеті автором розміщені обидві версії казки. Будь-який читач може знайти їх в електронній бібліотеці booksonline.com.ua.

Share Button