Для юних стрижавчан незрячі влаштували концерт

Дев’ятого березня особлива дата для українців – День народження Тараса Григоровича Шевченка. Із цієї нагоди у Стрижавському дитячому будинку-інтернаті влаштували патріотичний концерт із акцентом на нинішні події в Україні.

Його спільними зусиллями провели співаки обласного центру культури «Щедрик» і центру художньої самодіяльності Вінницького УВП УТОС.

У залі були присутні понад 130 слухачів, вихованців і співробітників дитячого будинку-інтернату. Для них читали вірші Тараса Шевченка і співали українські пісні. Приміром, Ірина Костюнюк виконала патріотичну композицію про незламну Україну, а Ольга Гурська — про село. Всі присутні хором проспівали знамениту «Червону руту». А також пограли в «Угадай мелодію», яку провів ведучий Олександр Волощук. Переможці цієї гри отримували у подарунок шоколадки.

Фотографія виступаючих

— Ми вперше за останні роки влаштували концерт у дитячому будинку-інтернаті Стрижавки. Виступ наших музикантів сподобався, їх запрошують знову. Під час війни взагалі такі патріотичні виступи дуже потрібні, вони підтримують незламних українців, — прокоментував директор Вінницького УВП УТОС Костянтин Ільніцький.

Share Button