Пісенний фестиваль «Барви осені – 2020» на Волині

Пісенний фестиваль «Барви осені - 2020» на Волині

З 15 вересня до 15 жовтня 2020 року на Волині в режимі онлайн проходитиме фестиваль «Барви осені – 2020» з нагоди відзначення Дня  Білої тростини. Його мета – зосередження уваги до проблем життя людей з інвалідністю зору.

Цей захід буде проводитися в режимі онлайн за умов адаптивного карантину з метою обміну досвідом  патріотично-виховної роботи,  підвищення виконавчої майстерності самодіяльних артистів, популяризації української народної пісні, ознайомлення з творчим доробком українських поетів і композиторів та місцевих авторів, а також виявлення серед людей з інвалідністю по  зору  нових талантів, особливо серед молоді.

До участі у фестивалі  запрошуються учасники художньої  самодіяльності ПО ВОО УТОС малої форми: дуети, тріо, квартети.

Фестиваль є регіональним.

Кожен учасник фестивалю «Барви осені – 2020» виконує по дві пісні українських поетів і композиторів, або місцевих авторів чи українські народні пісні.

Відзначення учасників фестивалю:

Оцінювати виступи самодіяльних артистів буде журі за п’ятнадцяти бальною системою: сценічна культура, виконавча майстерність, репертуар.

Склад журі, як і оргкомітет затверджене обласним правлінням.

Оцінювання буде приходити за номінаціями окремо: дуети, тріо, квартети.

З метою заохочення кращих виконавців встановлені призові місця, а також подяки і премії за участь у фестивалі «Барви осені – 2020».

Гран-прі, дипломи і премія.

І місце – диплом і премія

ІІ місце – грамота і премія

ІІІ місце – грамота і премія

А також подяки і премії за участь у фестивалі «Барви осені – 2020».

Витрати на проведення фестивалю:

Кошти на заохочення учасників фестивалю «Барви осені – 2020» виділяє Волинська обласна організації УТОС за рахунок спонсорських коштів, благодійних надходжень та інших джерел.

Секретар правління ВОО УТОС Янок Б.В.

Колективна фотографія

Share Button