Оголошується набір до Школи рівних можливостей

Школа рівних можливостей запрошує дівчат з інвалідністю віком від вісімнадцяти років, які готові вийти зі своєї зони комфорту, щоб взяти участь у проєкті «Зона емансипації жінок з обмеженими можливостями».

Проєкт реалізує Фундація Добра Воля (Краків, Польща) у рамках Програми RITA – «Зміни в регіоні». Школа Рівних Можливостей є партнером Фундації Добра Воля в цьому проєкті і координує його реалізацію в Україні. Що саме  передбачено рамками проєкту:

  1. Знайомимося з технікою самооборони жінок або дівчат Wen-Do (проведення двох майстер-класів для учасниць). Для проведення заходів запрошені досвідчені міжнародні сертифіковані тренерки.
  2. Працюємо за методикою Усної історії (інтерв’ювання, обробка інтерв’ю та створення фільму. Героїні фільму – ви).
  3. Тренуємо лідерські якості, відчуваємо свою силу.
  4. Проводимо адвокаційні заходи, спрямовані на підвищення рівня реалізації та захисту прав дівчат або жінок з інвалідністю.
  5. Розробляємо рекомендації для Уряду України щодо забезпечення прав людей з інвалідністю.
  6. Активізуємо життя у своїх громадах, беремо на себе відповідальність за своє майбутнє.
  7. Їдемо до Кракова. Вивчаємо становище жінок з інвалідністю в Польщі. Обмінюємося досвідом. Знаходимо нових друзів. Знаходимо нові ідеї для нових проєктів та нові мотивації.
  8. Розуміємо, що ми – лідерки.

 Кого ми запрошуємо до участі у проєкті:

  1. Активних, сміливих, креативних дівчат або жінок віком від вісімнадцяти років з:

1) порушеннями зору; 2) порушеннями опорно-рухового апарату.

  1. Готових навчатися, мотивувати інших, інвестувати свій час у свою освіту.

Перший блок навчання відбудеться с 24 по 28 березня включно (повне занурення у навчання: ваша цілодобова присутність). Важливо: Проєкт покриває всі витрати учасниць, пов’язаних з реалізацією завдань проєкту.

За умовами проєкту до участі запрошуються учасниці без супроводжуючих осіб. Готові? Реєструйтесь! Анкета за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsjVt-sEZl6iArXY-K-VTQ8YgP8yjUpbJkHGkh9RfgS-speQ/viewform

School of Equal Opportunities

Share Button