ПЕРЕДПЛАТА-2020!

Так, осінь знову наступає,
Це — час збору урожаю,
Час дбати про наступний рік.
Це знають жінка й чоловік,

А інформація — це сила.
Тож, не баріться, друзі милі,
Щоб інформацію цю мати,
Всі оформляйте передплату!

Вам розповість завчасно «Промінь»,
Що є для вас в новім законі,
Як власне право захистити,
І що цікавого є в світі!

До вас приходить «Промінь» знову!
Плаский і брайлівський! Крапковий!

Так, дорогі читачі, вже час подбати про передплату на наступний рік. З великою радістю повідомляємо, що відтепер ви можете передплатити не лише плоскодрукований варіант газети «Промінь», але і рельєфно-крапковий — шрифтом Брайля. З 2020 р. газета «Промінь» шрифтом Брайля виходитиме лише за індивідуальною передплатою.

На наших шпальтах ви знайдете не лише інформацію про нові законодавчі акти та права незрячих, але й розповідь про життя наших ТПО та УВП, корисні поради, цікавинки, поезії та прозу відомих авторів і наших читачів. А можливо ви самі володієте пером і хочете побачити ваші твори надрукованими? Тоді не відкладайте на потім, а негайно передплачуйте у всіх поштових відділеннях України.

Хочемо звернути вашу увагу, що Фондом соціального захисту інвалідів не передбачено пільгову передплату на «Промінь» шрифтом Брайля, через Фонд соціального захисту інвалідів ви зможете, як це й було останнім часом, передплатити лише плоскодрукований варіант газети.

Нагадуємо, що газету «Промінь», як плоско-друкований варіант, так і варіант шрифтом Брайля у наступному, 2020 р., ви одержуватимете двічі на місяць. Вартість передплати «Променя» на один місяць:

  • плоскодрукований варіант (дві газети) 5 грн 20 коп — індекс видання 61004;
  • брайлівський варіант (дві газети) 136,00 грн — індекс видання 61005.

Хочемо зазначити, що ціна «Променя» шрифтом Брайля, на жаль, не може бути нижчою, бо вона обумовлена високою ціною на папір та енергоносії.

Редакція періодичних видань УТОС «Заклик» звертається до адміністрацій підприємств та організацій Українського товариства сліпих із проханням забезпечити передплату газети «Промінь» шрифтом Брайля з метою комплектування бібліотек УТОС для задоволення інформаційних потреб членів УТОС.

Share Button