СВЯТКУВАННЯ 85-Ї РІЧНИЦІ УТОС У МИКОЛАЄВІ

Восьмого червня 2018 року  в приміщенні клубу Миколаївського УВП відбувся захід присвячений ювілейній річниці УТОС.

Проводився захід у два етапи.На урочистій частині в залі клубу Миколаївського УВП УТОС членів організації і їх сімей привітали голова Миколаївської ТПО Чернятін Є. Б.та директор УВП Смолярчук В. І.Зі святковою доповіддю про історію УТОС і Миколаївського УВП виступила член правління ТПО Івенко Е. В. За активну життєву позицію, на честь 85-ї річниці УТОС, були відзначені грамотами і невеликими матеріальними заохоченнями, п’ять  членів ТПО:

-у сфері адміністративного управління – директор УВП- Смолярчук В.І.,

– у сфері праці – передовик виробництва Існюк Г. К .;

– за видатні заслуги в спорті- двократний чемпіон світу і чемпіон Європи з параармреслінгу- Холіменчук В. В.;

– в області культури – лауреат міжнародних і національних конкурсів, майстер класичної гітари Кириченко А. Г.,

а також – історик, краєзнавець, літератор, керівник музею «Світ і людина» – Волошина Т. Д.

          Потім присутніх привітала, без сумніву, майбутня зірка «великих і малих академічних театрів», а поки маленька зірочка, десятирічна незряча дівчинка – Яна Мацеплюк, учасниця XX відкритого телевізійного конкурсу молодих виконавців естрадної пісні та танцю «Обрій – 2018». Яна виконала серед інших, пісню Попелюшки на слова Іллі Рєзніка і музику Ігоря Цвєткова, що не залишила байдужим нікого з присутніх і задала позитивний настрій на решту вечора.

На цьому урочиста частина плавно перейшла в частину відпочинку з танцями, піснями під гітару, різноманітними веселими конкурсами.

Головною родзинкою вечора став кулінарний конкурс, за умовами якого учасники представили страви, що оцінювались обраним журі за трьома критеріями:  «зовнішньому оформленню», «смаку»,  «легкості приготування».

Після тривалої наради, журі не визначившись з вибором одноосібного переможця, прийняло толерантне рішення – визнати переможцями всіх учасників конкурсу. Всім учасникам були вручені призи. Особливо був відзначений  єдиний чоловік – Рабик Володимир, який представив на суд журі пиріг власного приготування.

Всі представлені на конкурс страви скуштували з задоволенням  присутні.

До слова сказати, всі запрошені на вечір прийшли не з порожніми руками. Тому стіл був накритий «розкішний», що ще раз підтверджує широту душі миколаївців.

Так, чергуючи посиденьки за столом піснями, танцями, конкурсами вечір продовжився до самої темряви.

Можна сказати, що святкування 85-ї річниці організації вдалося на славу. Всі присутні в гарному настрої відпочили, отримали позитивні емоції і заряд бадьорості, Добре і смачно поїли.

А всі відсутні … Що ж! Нехай кусають лікті і облизуються!

Хотілося б подякувати всім,завдяки кому це свято все-таки відбулося, особливо дівчатам, які, крім того що накрили столи, своєю душевністю і хорошим настроєм, створювали позитивну атмосферу на весь вечір. Це Єлінек Люда, Созанюк Тамара, Івенко Катя, Дубинянська Ліда.

Крім того хотілося б подякувати спонсорам: адміністрація Заводського району міста Миколаїв і особисто заступник голови- Когутенко Наталія Миколаївна;  Миколаївська обласна організація УТОС (голова правління Мовчан О.П.),профком Миколаївського УВП УТОС та голова Акопян Валентина Григорівна.

Всіх членів УТОС хотілося б привітати з 85 – ю річницею організації.

В цей не простий для суспільства і країни час побажати міцного здоров’я, віри в себе і частіше посміхатися, адже позитивні люди і оточуючих змінюють у кращий бік, тим більше коли вони бачать, що радіють життю ті, кого вони вважають нещасними.

А організації бажаю відзначати свій ювілей ще не один десяток років, адже 85 років-  це тільки за людськими мірками старість, для організації це ще дитячий вік.

І нехай зараз УТОС перебуває не в кращому становищі, головне зберегти організацію, і вірю, що прийдуть молоді, не байдужі, активні, високоосвічені хлопці та дівчата, члени УТОС, які зможуть оновити  систему УТОС.У керівництві з’являться господарі- фахівці з макроекономічним мисленням, адже тільки макроекономіст зможе осягнути цілком всю структуру УТОС, належним рівнем налагодити і запустити її роботу.

Тому бажаю тобі, Українське товариство сліпих, процвітання, процвітання і ще раз процвітання!

Є.Б.Чернятін – голова правління Миколаївської ТПО УТОС

Share Button