В ДОБРУ ПУТЬ ЗА ПЕРЕМОГОЮ

У столиці 28 лютого у стінах «Стерео плаза» відбулась урочиста і водночас хвилююча церемонія. Гордість нашої держави – спортсмени національної паралімпійської збірної команди України вирушають на ХІІ зимові Паралімпійські ігри,які відбудуться 9-18 березня у корейському місті Пхенчхан.

До складу збірної входить 31 спортсмен. Паралімпійці візьмуть участь у змаганнях з лижних гонок, біатлону та гірськолижного спорту (сноуборд).
З вітальним словом та побажаннями повернутися з перемогою до спортсменів-паралімпійців звернулись заступник голови Адміністрації Президента України Ростислав Павленко, дружина Президента Марина Порошенко,від імені Прем’єр-Міністра Володимира Гройсмана та усіх урядовців перед паралімпійцями виступив Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко.

На урочистому заході підтримати спортсменів зголосилось чимало сучасних виконавців української естради – гурт «The Hardkiss», «Без обмежень», «O.Torvald», Світлана Тарабарова, «Pianoбой» та багато інших громадських діячів, спонсорів та партнерів.
У Зимових Паралімпійських іграх 2018 візьмуть участь 670 атлетів з 48 держав, які змагатимуться у шести видах спорту – біатлоні, лижних гонках, керлінгу на візках, гірськолижному спорті, пара-сноуборді та следж-хокеї (санному хокеї).
Гортаючи сторінки історії паралімпійських ігор, які стартували для України в 1998 р. в Нагано, ми з гордістю можемо пишатися здобутками наших спортсменів, адже з того часу вони здобули 90 медалей, відстоюючи спортивну честь і гідність рідної батьківщини!

Колектив редакції періодичних видань УТОС «Заклик» приєднується до теплих слів і побажань, які лунали на адресу наших спортсменів-паралімпійців під час урочистої церемонії.Ми віримо у вашу перемогу, блискучі результати і в те, що підніматиметься український прапор та десятки разів на корейських просторах лунатиме гімн України.
Наснаги та блискучих перемог і в добру путь, дорогі наші спортсмени!!!

Леоніда Пономарьова, «Промінь»

Share Button