ЯКИМ ТИ БУДЕШ – НОВИЙ РІК?!

2018 рік - рік жовтого земляного Собаки

Згідно зі східним календарем 2018 рік – рік жовтого земляного Собаки. Відомо, що собаки – найвідданіші тварини, вони добре чують зраду і тому ретельно підходять до вибору друзів. Попередні два роки були «вогняними», але нарешті на зміну їм приходить спокійний рік. Колір року – жовтий, який символізує світло, тепло, сонце, затишок і комфорт. Стихією року є Земля, що уособлює родючість, мудрість і багатство.

Експерти кажуть, що колір 2018 року має благотворно позначитися на всіх сферах життя: політиці, погоді, характері людей і особистому житті і, звичайно, на нашому Товаристві . У цілому прийдешній рік обіцяє бути гармонійним: самотні люди знайдуть другу половинку, у сімейних почуття посиляться, ті, хто хочуть стати батьками, зможуть здійснити своє бажання.

Не варто забувати, що у кожного є дві сторони характеру. Крім відданості і доброзичливості, Собака може бути непередбачуваною і агресивною, саме тому намагайтеся не злити господаря 2018 року, а саме: працюйте над своїми гіршими якостями. Не варто проявляти зайву самовпевненість, невігластво, жадібність і гординю (особливо, у відносинах із другою половиною, дітьми і близькими людьми).Щоб залучити позитивні зміни в житті, потрібно не лінуватися, а діяти. Лінуватиметеся, це «вдарить» по вашій кишені!  Саме тому вже на початку грудня складайте плани на рік, на місяць, на тиждень. Визначайте пріоритети і ставте дати виконання. Такі плани будуть вас стимулювати йти вперед, не опускати руки і не падати духом! Якщо ж зможете взяти себе в руки, то поліпшите своє матеріальне становище.

Треба сказати, що Собака не любить самотності. Він живе в родині або у зграї. Тож, для того, щоб 2018 рік був для Українського товариства сліпих успішним та процвітаючим, нам треба триматися разом і підтримувати одне одного і в труднощах і в радощах. І, головне – за будь-яких обставин залишатися людьми, а не собаками.

Share Button