ЗАХІД ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СЛІПИХ – 13 ЛИСТОПАДА

Київська міська організація УТОС на чолі з М.М.Новосецьким 13 листопада 2017 року о 12.00 у клубі Київського учбово-виробничого підприємства №3 УТОС (по вул. Глибочицькій ,72) проводить реабілітаційний семінар, присвячений Міжнародному дню сліпих. Тема семінару : «Медична реформа в Україні». Присутні зможуть дізнатися про зміни в медичному обслуговуванні в Україні і як вони будуть прийнятні для людей з інвалідністю.

В рамках цього реабілітаційного заходу відбудеться творча зустріч з незрячими музикантами та співаками з міста Мукачева. Також на захід запрошена Народна артистка України Леся Горова – композитор та автор своїх пісень, а також постійний учасник проекту «Відчинилося життя», де незрячі співають разом з зірками української естради.

Допомогу в проведенні реабілітаційного заходу надають: Київське УВП №3, Київське УВП №2, Об’єднана редакція періодичних видань УТОС «Заклик».

Список запрошених формують правління територіальних первинних організацій УТОС міста Києва з числа членів УТОС, які перебувають на їхньому обліку.

Share Button