ШАХОВИЙ ХЕЛЛОВІН

У жовтні на Київському УВП №1 пройшов, за підтримки міської профспілки комунального господарства, щорічний шаховий турнір. У змаганнях взяли участь незрячі шахісти з усіх столичних УВП та ТПО. Впродовж місяця пройшло два півфінала, у яких визначилися фіналісти.

І от, тридцять першого жовтня у приміщенні будинку культури УВП №1 імені Я. П. Батюка відбувся фінал шахового турніру, у якому зустрілися найкращі шахісти Києва чоловіки та жінки. Попри сувору, нелагідну погоду, яка була того дня у столиці, шахові баталії були дуже гарячі!

Після п’яти турів напруженої боротьби визначилися переможці. Ними стали: серед чоловіків Анатолій Максименко – перше місце, Віталій Гребенник – друге місце, третє місце посів Микола Брагінець.
Серед жінок найкращою виявилася багаторазова переможиця шахових змагань Таміла Кущенко, на другому місці опинилася господарка – голова ВПО Київського УВП №1 Валентина Коник, на третьому – Марія Телегуз. Усі переможці і фіналісти отримали грошові нагороди.

Переможців тепло вітав господар – в. о. директора УВП №1 Степан Філіп, який, зокрема, поздоровив усіх учасників із перемогою, бо участь у таких цікавих змаганнях – це перемога і успіх для усіх, яка, безумовно, збагачує досвід шахістів і сприяє їх новим досягненням у наступних змаганнях.

Приємно відзначити, що дуже теплою, по-справжньому спортивною, була атмосфера турніру. Та, звичайно, перемогла дружба. І ні яка нечиста сила цьому не завадила, дарма що дехто цього вечора відзначав Хелловін.

Тезей, «Промінь»

Share Button