МИСТЕЦТВО НА ДОТИК

Шановні читачі!На сторінках нашої газети ми вже ознайомлювали вас з незвичайним музеєм, який відкрився цьогоріч ,у березні – «Третя після Опівночі», в якому відвідувачі виконують повсякденні справи та дії у суцільніій темряві.

Нині працівники цього неймовірно цікавого та надзвичайного культурного простору ласкаво запрошують на виставку «Невидиме мистецтво», яка триватиме з 28 вересня до 28 листопада. До яких же витворів мистецтва можна доторкнутися на унікальній виставці, яка до речі, є першою в Україні? Про це ви дізнаєтеся, завітавши до музею «Третя після опівночі», завчасно зателефонувавши до адміністраторів закладу.

Можу лише сказати, що ті архітектурні споруди, відомі особистості, скульптури та предмети і речі з відомих кінострічок та художніх творів, відтворено зі стовідсотковою точністю. Можливо, ви маєте уяву про те, як виглядають всесвітньо відомі вежі та діячі науки, але після відвідин виставки «Невидиме мистецтво», ви доповните свою картину світу та розширите межі своєї уяви. Музей дбає про те, щоб незрячі люди були культурно обізнаними і знали не лише історичні факти, а й уявляли все те, що бачать наші рідні, друзі та знайомі.

Тому на виставку запрошуються особи з порушенням зору, вхід для яких є безкоштовним. Також виставку корисно відвідати сім’ям, в яких живе незряча людина, тифлопедагогам, вчителям інклюзивних шкіл, студентам, які здобувають фах дефектолога. Вартість виставки для двох дорослих людей становить 200 грн., а для дітей – 150.

Музей «Третя після опівночі» знаходиться за адресою: вул. О. Гончара ,45 «В».

Запис за телефоном: 073 345 03 00. Приходьте і ви не пошкодуєте!А в подальшому на відвідувачів чекає ще багато приємних сюрпризів від засновників закладу, які з нетерпінням чекають на вас.

Леоніда Пономарьова, «Промінь»

Share Button