З вірою, надією та любов’ю!

30 вересня 2017 року в клубі Київського УВП № 4 УТОС було проведено загальноміський захід для дітей та онуків членів Київської міської організації УТОС, присвячений Міжнародному дню Білої тростини.

Директор підприємства Хіміченко В.Б. не тільки охоче підтримав пропозицію активістки Київської ТПО № 2 УТОС Наталії Крупської про проведення на одному з підприємств м. Києва благодійної лялькової вистави силами театрально-естрадної студії інвалідів «Добробут та злагода», а і приклав всі зусилля для того щоб зробити дітям справжнє свято. Були запрошені соціальні партнери. Дітей особисто привітали і кожному вручили подарунок начальник управління праці та соціального захисту населення Дніпровської районної в м. Києві державної адиіністрації Соя О.В. , Президент Благодійної організації «Благодійний фонд « Дніпровський» Павленко А.М.

Діти отримали велике задоволення і насолоду не тільки від чудової, професійно виконаної, пізнавальної лялькової вистави «Подорож у королівство трьох кольорів» про правила дорожнього руху, а і від солодкого столу, влаштованого їм завдяки спонсорській допомозі.

Ми дуже вдячні всім, хто відгукнувся, підтримав і взяв особисто участь у заході, сподіваємось і на подальшу співпрацю, адже діти – це наше майбутнє.

День проведення заходу співпав з християнським святом Віри, Надії, Любові, тож бажаємо щоб вас ніколи не покидала віра, в кожному серці панувала любов і не втрачали надії на краще майбуття.

Голова ПО Київського УВП № 4 УТОС Бойко О.П.

Share Button