Відбулося святкування Дня бібліотеки

30 вересня українська громадськість традиційно відзначає Всеукраїнський день бібліотек. Однак Центральна спеціалізована бібліотека для сліпих ім. М.Островського почала відзначати свій День бібліотеки, значно раніше, прив’язавши його до Дня народження Миколи Островського, чиє ім.’я бібліотека носить і зараз. Таким дивним чином ці дати співпали і ми святкуємо тепер День бібліотеки ім. М.Островського разом з іншими бібліотеками України.

Тож, і цього року, як зазвичай, ми з радістю відзначили це свято.  У зустрічі взяли участь учні школи-інтернату для незрячих дітей №5, які привітали колектив бібліотеки та читачів віршем та піснею, чудовою саморобкою і листівкою, президент ВГО «Генерація успішної дії» Геннадій Євсев’єв, який подарував бібліотеці цікаву книжку, представник Об’єднаної редакції періодичних видань УТОС «Заклик» Володимир Пеліховський, активна учасниця НКГО «Творчі ініціативи» Світлана Проніна та наші шановані читачі,  які виступали з вітаннями та віршами. Дуже потішив усіх присутніх піснями під гітару чудовий виконавець Руслан Іщенко.

Тож, свято вийшло камерне, оскільки людей було небагато, але дуже світле і безпосереднє, бо кожен доклав до нього частинку своєї душі.

Share Button