МЕЛОДІЯ СЛОВА

Шістнадцятого серпня на Київському УВП №2 відбувся творчий захід, на якому талановиті незрячі майстри слова ділилися своєю творчістю з присутніми.
Присутні мали нагоду познайомитися з творчістю багатьох цікавих та відомих особистостей, які невтомно наповнюють українську скарбницю поезії своїми неперевершеними літературними шедеврами. Творча зустріч об’єднала поетів з Києва, Макарова та Обухова.
Поетичну вітальню відкрив журналіст, громадський діяч, поет, прозаїк, член Національної спілки письменників України –Геннадій Горовий з Обухова. Віталій Гребенюк та Микола Криндач подарували глядачам не лише вірші ліричної та патріотичної тематики, а й гумористично-сатиричні твори.

Поетична зустріч торкнулася душі кожного присутнього, адже звучала інтимна, патріотична, пейзажна, релігійна, соціальна, громадянська лірика, яка не могла залишити байдужим будь-кого.
Жінки-поетеси вдало передали настрої мінливого кохання – закоханість, невзаємність почуттів, щастя і радість любові. Людмила Машталер, Валентина Врублевська, Наталя Войтенко, Марія Романенко та Валентина Братчанська – яскраве уособлення жіночності та мудрості, кожне їх слово надихає на добрі справи та мотивує до гармонії з довколишнім світом!

Музичні паузи прикрашав дует «Меццо» у складі Ольги Семи та Ірини Дем’янової, які тішили своїм солодким співом та грою на фортепіано.
Ведучою та організатором заходу була Ольга Сема – невтомна бджілка та майстер організації культурних подій.

Л.Пономарьова, «Промінь»

Share Button