СУЗІР’Я ТАЛАНТІВ

З 17 по 20 липня 2017 року на базі відпочинку «Альбатрос», яка належить Кременчуцькому УВП УТОС, в с. Потоки Кременчуцького району, відбулася зустріч колективів художньої самодіяльності клубів УТОС з дев’яти підприємств України, а саме: Кременчук, Полтава, Лубни, Олександрія, Дніпровське УВП УТОС і Дніпропетровське УВО УТОС «Луч», Харків (УВП УТОС № 2), Одеса, Чернівці.
Яка може бути зустріч творчих людей без презентації своїх талантів, без обміну творчим досвідом, і просто без щирого спілкування зі старими знайомими та без знайомств з новими людьми?
Тож, вісімнадцятого липня відбулося урочисте відкриття зустрічі «Сузір’я талантів», на якому, окрім учасників самодіяльності та працівників клубів, були присутні директори більшості підприємств- учасників заходу.

Концерт відкрила вступним словом ініціатор проведення зустрічі директор клубу Кременчуцького УВП УТОС Марина Нестеренко. Потім з промовою виступив директор підприємства-організатора свята Гришин Юрій Юрійович, який подякував колегам за сприяння у організації першої зустрічі самодіяльних колективів УТОС на Полтавщині. Марина Нестеренко зазначила, що директор підприємства охоче підтримав її ідею щодо проведення такого важливого, на його думку, заходу.
Напередодні проведення фестивалю, Ю. Ю. Гришин разом з директором Полтавського УВП УТОС Січевським Віталієм Сергійовичем надали необхідні будівельні матеріали для проведення косметичного ремонту на Базі відпочинку, який зробили працівники «Альбатросу», за допомогою керівника клубу та учасників самодіяльності Кременчука, які дуже хотіли, щоб ідею Марини Нестеренко було втілено у реальність.
А потім всі присутні, затамувавши подих, переглядали концерт.
Програму зустрічі продовжили святковий обід, відпочинок на березі річки Псел, вечеря, дискотека з конкурсами та спів під гітари до третьої ночі.
19 липня було днем відпочинку на свіжому повітрі. Всі насолоджувалися теплою та сонячною погодою і готувалися до представлення своїх міст, яке відбулося на вечорі відпочинку, де кожен колектив було нагороджено дипломом за активну участь у заході та диском з записом концерту «Сузір’я талантів».
Звукове оформлення концерту, дискотеки та вечору відпочинку лягло на плечі керівника Клубу «ПОГ Полтавське УВП «Полтаваелектро» УТОС» Мегелика Сергія Івановича та звукооператора зазначеного клубу Моргуля В’ячеслава Валентиновича.
Слід зазначити, що для учасників зустрічі було безкоштовним проживання, а харчування здійснювалося за рахуно незрячих: точніше підприємств, колективи художньої самодіяльності яких брали участь у заході.

Директор бази Миколинець Василь Данилович гостинно приймав учасників зустрічі, швидко вирішував всі нагальні питання, що виникали, під час проведення заходу.
Присутні дякували всім, а особливо, навіть, цілуючи руки, кухарю, Михайлюк Тетяні, що смачно готувала та досхочу годувала людей.
Час першої зустрічі «Сузір’я талантів» швидко промайнув. Її учасники вже чекають на нову, яка планується наступного року.

Марина Бабець,працівник клубу «ПОГ Полтавське УВП «Полтаваелектро» УТОС»

Share Button