Слухачі радіо «Слобожанщина» прослухали цикл правопросвітницьких передач

canada fund for local initiatives

З 01 вересня 2016 року по лютий 2017 року Харківська громадська організація незрячих юристів за сприяння Канадського Фонду підтримки місцевих ініціатив реалізовувала проект «Підвищення правової обізнаності незахищених верств населення як гарантія ефективного захисту прав», метою якого є підвищення правового захисту соціально незахищених верств населення міста Харкова через надання юридичної допомоги та проведення правопросвітницьких заходів.
Протягом шести місяців незрячі юристи в офісі, по телефону та через сайт організації надавали правову допомогу соціально незахищеним особам, людям з інвалідністю, жінкам, що відбувають ув’язнення, людям похилого віку.

Для надання правової допомоги особам з вадами слуху було залучено сурдоперекладач. Крім того, було проведено правороз’яснювальні семінари для працівників і підопічних територіальних центрів соціального обслуговування, надання соціальних послуг та для представників громадських організацій інвалідів, що надають підтримку людям з обмеженими фізичними можливостями.

Під час реалізації проекту щомісяця на Харківському радіо «Слобожанщина» виходили в ефір правороз’яснювальні програми, де фахівці організації знайомили радіослухачів з новинами законодавства, а також відповідали на питання слухачів.

Правова допомога постійно надається фахівцями організації по телефону: 057-705-12-71, через сайт організації: www.jurist.org.ua та у приміщенні організації за адресою: м. Харків, вул. Данилевського, б. 16.

Архів радіопередач:

Існуючі можливості отримання безоплатної правової допомоги;

Державні гарантії соціального захисту представників вразливих верств населення;

Соціальний захист осіб з вадами зору;

Працевлаштування осіб з інвалідністю;

Право на працю та відпочинок осіб з інвалідністю;

Право на працю та відпочинок осіб з інвалідністю (частина 2).

Share Button