СВЯТО ВЕСНИ

Чарівне свято – 8 березня вже надійно увійшло в життя нашого народу. І кожної весни ми поспішаємо у ці дні привітати наших найгарніших, найдорожчих жінок.
8 березня цього року у приміщенні клубу Київського УВП №4 святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню. До речі, при клубі кожного з київських підприємств та первинок у ці дні також проходили урочисті заходи, але це була зустріч найкращих виконавців та активістів, яка, можемо так сказати, увінчувала святкування Міжнародного жіночого дня.
На початку заходу присутніх привітав заступник голови ЦП УТОС, голова КМО УТОС Михайло Миколайович Новосецький. У своєму виступі Михайло Миколайович розповів про постійну і нелегку боротьбу за захист прав незрячих, яку постійно веде КМО. На відміну від звичайних протокольних виступів , цей виступ М. М. Новосецького перетворився на щире і пряме спілкування із аудиторією. Люди зверталися до Михайла Миколайовича із запитаннями і усім він відповідав відкрито і змістовно. І ,звичайно, привітав наших чарівних жінок з святом.
Про розуміння проблем людей з інвалідністю по зору і підтримку їх законних вимог заявив голова Київської міської організації профспілок В. М. Сурмак.
Тепло і щиро поздоровив прекрасну половину аудиторії директор УВП №4 Віталій Борисович Хімиченко.
І почався концерт. Чимало сил долали в організацію керівники київських самодіяльних колективів, а ,зокрема, господарі клубу УВП №4 на чолі із чарівної жінкою Ольгою Павлівною Бойко.
Попри те, що програма була достатньо великою, більше двадцяти номерів, але час летів непомітно, настільки цікавими і різноманітними були виступи, усі вокалісти-солісти і ансамблі, читці-декламатори, і поети, що виступали із власними віршами, викликали щире захоплення присутніх. Особливо багато лунало усмішок та байок, бо не покидає почуття гумору киян, навіть у такі, скажемо чесно, невеселі часи.
На завершення свята усі жінки та учасники отримали подарункові набори.
Тезей.

Share Button