ВІД РЕДАКЦІЇ

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ЧИТАЧІВ
У 2016 році наша редакція УТОС «Заклик» випускала регулярно (два рази на місяць) газету «Промінь» плоскодрукованим збільшеним шрифтом. У 2017 році ваша улюблена газета виходитиме з такою ж періодичністю. Отже, передплачуйте за індексом, що вказаний у реквізитах, і читайте.
В листопаді цього року, нарешті, виділили фінансування на 2016 р. на друк художньої літератури та періодичних видань (газети «Промінь», журналів «Заклик» та «Школяр») шрифтом Брайля. І наша редакція, разом із Республіканським будинком звукозапису і друку УТОС, розпочала випуск брайлівської періодики. Але, на жаль, ми не встигаємо випустити наші журнали й газету у повному обсязі за увесь рік, тому друк цих періодичних видань за 2016 рік продовжуватиметься у 2017 році. Пресу шрифтом Брайля не можна передплатити ні індивідуально, ні через Фонд соціального захисту інвалідів. Газета й журнали розповсюджуватимуться по бібліотеках УТОС і по спеціалізованих школах для дітей з вадами зору.
Ще у 2015 році редакція «Заклик» своїми силами та за допомогою благодійних коштів започаткувала озвучення дитячого журналу «Школяр» і всі його дванадцять номерів на дисках в кінці року були розіслані безкоштовно по школах для дітей з вадами зору. У цьому році ми також продовжили створення аудіоверсії «Школяра ». І в січні 2017 року ми розішлемо його на дисках по вище згаданих навчальних закладах.
Звертаємо вашу увагу на те, що всі наші періодичні видання, а також багато цікавої і корисної інформації, ви можете прочитати на нашому сайті: www.zaklyk.org.ua.

НАСТУПНИЙ НОМЕР ГАЗЕТИ «ПРОМІНЬ»
Повідомляємо, що у січні 2017 року плоскодрукована газета «Промінь» вийде об’єднаним випуском 30 січня. Чекайте на свою улюблену газету.

УВАГА, ПЕРЕДПЛАТА 2017!
А що цікавого у світі?
А що про нас в новім законі?
Вам це цікаво? Не баріться ж,
А передплачуйте наш «Промінь!»
Ви хочете знати, як краще захистити свої права ?
Хочете знати, які цікаві події відбуваються у Українському товаристві Сліпих, навіть у найвіддаленіших його осередках?
Вам цікаво знати, які дивні, іноді кумедні події відбуваються у світі?
А може ви пишете вірші та прозу і хочете побачити їх надрукованими? Або побачити надруковані твори ваших друзів?
Тоді вам потрібна наша газета!
Народна мудрість каже: готуй сани в літку, а воза взимку. А рік 2017 вже не за горами. Тож, саме час згадати про передплату улюбленого періодичного видання.
Ми сподіваємось, що для вас, шановний читачу, таким виданням є саме «Промінь». Тому радимо, не відкладайте передплату на останню хвилину, хоча б тому, бо саме у цю хвилину щось може затримати вас і ви не встигнете оформити передплату завчасно.
Газета «Промінь» — найдешевше видання! Передплата на місяць коштує лише 5 грн. 20 коп. Таким чином ви отримуєте один випуск за ціною 2 грн. 60 коп.
А якщо ви вирішите передплатити наше видання на рік, то це буде вам коштувати лише 62грн.40 коп.
Ми також чекаємо на Ваші побажання та пропозиції щодо змісту нашої газети «Промінь».
Наш індекс 61004

Share Button