Господині із вадами зору позмагались у кулінарному конкурсі

У спеціалізованій бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка Українського товариства сліпих (м. Львів, вул. Січових Стрільців, 5), відбувся конкурс «Галицька господиня». Господині із вадами зору мали змогу позмагатись у кулінарному конкурсі. Конкурс організувала Львівська територіальна первинна організація УТОС за фінансової підтримки управління соціального захисту Львівської міської ради.

 Господині із вадами зору позмагались у кулінарному конкурсі

«Цей конкурс дав можливість учасникам з порушеннями зору самовиразитися, показати майстерність, здивувати зрячих своєю фантазією. Окрім того, родзинкою заходу було те, що у журі були винятково чоловіки, і це конкурсанток дуже мотивувало», – зазначила керівник Львівського осередку УТОСу Любов Кукуруза.

Такі заходи Львівська територіальна первинна організація УТОС проводить уже не вперше, і вони завжди викликають зацікавлення серед членів організації.

«Цьогоріч в управлінні соціального захисту Львівської міської ради на фінансову підтримку статутної діяльності УТОСу передбачено кошти в сумі 29,5 тис. грн. Зокрема, на проведення кулінарного конкурсу передбачено кошти 6,5 тис. грн. Переможці, як і всі учасники конкурсу отримали заохочувальні призи», – розповіла Наталія Демкович, начальник управління соціального захисту.

Львівська міська рада

Share Button